PLUS Spaar Actie

Doe vanaf zondag 5 september 2021 je boodschappen bij de Plus te Winschoten. Bij Plus spaar je vanaf zondag sponsorpunten voor jouw favoriete club (en dat is toch wel v.v. Heiligerlee!).
Zo spaar je mee:
* bij elke € 10 aan boodschappen ontvang je een sponsorpunt (voucher).
* kras de unieke code van de voucher open en scan de QR code met je telefoon of ga naar plus.nl/sponsorpunten
* bekijk de clubs en schenk de punten aan v.v. Heiligerlee. Voer de unieke code in en activeer.
* MOCHT JE ER GEEN WERK VAN WILLEN HEBBEN (of het lukt niet)…. NEEM DE VOUCHERS WEL IN ONTVANGST BIJ KASSA EN DEPONEER DE VOUCHERS IN DE SPECIALE DOOS IN DE KANTINE!!! DAN ZULLEN WIJ ZORGEN DAT DE PUNTEN BIJ ONS TERECHT KOMEN!
* digitaal sparen is ook mogelijk. Je ontvangt jouw spaarpunten dan in de Plus App. Als je digitaal spaart ontvang je gelijk    een sponsorpunt.
* Hoe meer sponsorpunten, hoe meer euro’s dat voor v.v. Heiligerlee oplevert.
* zelf maak je ook kans op prijzen (nl. wekelijks een Plus Cadeaukaart van € 75,00
Plus Giethoorn te Winschoten stelt in totaal € 10.000 beschikbaar voor alle deelnemende clubs. Dit bedrag wordt verdeeld op basis van de geactiveerde sponsorpunten. De actie duurt van 5 september tot en met 13 november 2021.
HELP ONS EN GEEF JE PUNTEN AAN V.V. HEILIGERLEE. De opbrengst komt geheel ten goede aan onze jeugdafdeling!
Alvast dank.
Met vriendelijke groeten, jeugdbestuur v.v. Heiligerlee