Ballenactie v.v. Heiligerlee, afd. jeugd

Het nieuwe seizoen is begonnen. Wij hopen op een leuk, sportief, maar vooral gezond seizoen. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, want er zijn nog veel zorgen over de financiële gevolgen van het coronavirus en alle maatregelen voor vv Heiligerlee.

We willen echter voorkomen dat deze crisis ook volgend seizoen het voetbalplezier van onze jeugdleden verpest. Help je mee?

Ballenactie

We hebben voor volgend seizoen 50 nieuwe ballen nodig. Een hele aanschaf in deze lastige tijd. Daarom organiseren we een Ballenactie.

Iedereen die vv Heiligerlee een warm hart toedraagt kan meedoen. Via onze actielink kun je een bal doneren aan onze club. Zo willen we er samen voor zorgen dat de bal straks gewoon weer kan rollen bij vv Heiligerlee. Want als balletje straks weer rolt, komt de rest ook wel weer!

Doneer een bal

Klik op onderstaande link om een bal te doneren:

www.actielink.nl/vvheiligerlee