Nieuw tenue JO17-1

Nadat de shirts al stiekem in de laatste uitwedstrijd tegen Actief uit Eelde waren gedragen, was het dan afgelopen zaterdag eindelijk zover, het nieuwe tenue van de JO17-1 kon vol trots aan het thuispubliek worden gepresenteerd.
Met een bosje bloemen en fles drank voor de sponsor moest er natuurlijk voor de wedstrijd eerst even een elftalfoto worden gemaakt. Met een stralende lach gingen spelers, leider Merwin Plat en sponsor Marcel Boutsioukos op de foto (helaas ontbrak 2e leider Jeroen Wolthek i.v.m. een weekendje weg)
Hierbij willen we ROONA INTERNATIONAAL TRANSPORT nogmaals hartelijk danken voor de tenues en de coachjassen.
Na de wedstrijd hebben we samen met de sponsor nog even een drankje in de kantine genuttigd en bij thuiskomst kon Marcel z’n vrouw nog blij maken met een bos bloemen.
En oh ja, er werd natuurlijk ook nog gevoetbald, na een stroef begin stond er uiteindelijk een nette 5-2 overwinning voor onze jongens op het scorebord.
We wensen onze JO17 veel sportief succes in dit mooie tenue en Roona veel zakelijk succes!
Dank en groet
Jeugd vv Heiligerlee